Een rake bouwcombinatie: mede mogelijk gemaakt door Claassen Advocaten.

Claassen Advocaten adviseerde Silicium bij de verkoop van Zandenbouw aan Van den Heuvel Bouwbedrijf. Vanaf 1 april maakt Zandenbouw, een specialist in monumentenzorg, welke monumentale panden renoveert, restaureert en onderhoudt, onderdeel uit van Van den Heuvel Bouwbedrijf uit Helmond. Hiermee bouwt Van den Heuvel Bouwbedrijf verder aan haar toekomst.

 

Een rake bouwcombinatie: mede mogelijk gemaakt door Claassen Advocaten.

Met de samenwerking tussen Van den Heuvel Bouwbedrijf en Zandenbouw wordt de kennis, expertise en mogelijkheden van beide bedrijven uitgebreid. Na de deal blijft Joris van der Zanden verbonden aan Zandenbouw, waar hij zal blijven voortbouwen aan duurzame monumentenzorg.

Tijdens het overnameproces werd Silicium bijgestaan door Rik Sieben van Claassen Advocaten. Heeft u een vraag omtrent een (mogelijke) overname, bent u voornemens om een onderneming te kopen dan wel verkopen? Claassen Advocaten adviseert u graag over uw positie en mogelijkheden. Aarzel niet en neem contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Iedere woensdag

Kosteloos ontslagspreekuur

Voor werknemers

Iedere donderdag

Kosteloos scheidingsspreekuur

Voor iedereen

Het laatste nieuws direct ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen.

Aangesloten bij / partners

Nova
Claassen Advocaten