Mensen

Betrokken medewerkers

Wij verdiepen ons altijd in uw situatie en wat u nodig heeft. We bekijken uw zaak daarbij van de juiste afstand en ontzorgen u. U krijgt bij ons eerlijk advies: als uw zaak geen kans van slagen heeft, geven we dat ook aan. Wij leven oprecht met u mee en zetten als advocaten onze expertise in. Uw belangen willen wij zo goed mogelijk behartigen. Hierbij zijn wij voor u graag zowel advocaten als sparringpartners.

Onze Mensen

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

Over Claassen Advocaten

  • Alle kennis onder één dak
  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Eerlijk over uw kans van slagen
  • Eerlijk over kosten & aanpak: uurtarief zegt niets, het gaat om het aantal uur en waarvoor
  • Kennismaking altijd vrijblijvend en gratis
  • Kunnen wij u niet helpen? Dan verwijzen wij u door.
  • Advocaten zijn allen gespecialiseerd

Mensen

Deskundigheid en kwaliteit zijn voor ons als advocaten erg belangrijk. Binnen ons advocatenkantoor zijn de meeste collega’s gespecialiseerd in bepaalde rechtsgebieden. Onderling hebben wij veel contact en overleg met elkaar. Dat is handig, want waar u in uw leven mee te maken krijgt, kan ook raken aan meerdere, verschillende rechtsgebieden. U bent ervan verzekerd dat elke advocaat bij ons doet waar hij of zij goed in is. Wij zorgen ervoor dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft.

Advocaten verbonden met de regio Eindhoven

Onze mensen voelen zich verbonden met de regio; wij wonen in Eindhoven en omgeving. We werken hard en houden een goede balans tussen werk en privé. De sfeer op ons kantoor is informeel, ook naar u als klant. Wij vinden het belangrijk dat u begrijpt wat wij doen en welke stappen wij voor u zetten. Net als u houden we gewoon van begrijpelijke taal. Ook lange, juridische stukken leggen we kort en duidelijk uit. We vinden het fijn en belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons. Daar doen we alles aan, als uw belangenbehartiger en advocaat.

Leg uw vraag aan ons voor

Wij geven binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:45 -17:15

Bezoekadres

Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven

Postbus 831
5600 AV Eindhoven
Route

Claassen Advocaten