Werken bij
Welkom bij Claassen Advocaten

Wat leuk dat je interesse hebt in ons als jouw toekomstig werkgever! Wie zijn wij?

Claassen Advocaten is dé informele en betrokken one-stop-shop voor ondernemers en particulieren in de regio groot Eindhoven. Onze visie is helder: we streven ernaar om voortdurend te groeien en uit te groeien tot een toegankelijk kantoor waar ondernemers en particulieren terecht kunnen voor al hun juridische vraagstukken met betrekking tot ondernemen, scheiden en erven. Wij zijn erop gericht om problemen te voorkomen en relaties te ontzorgen, en dat doen we met transparantie over risico’s, kansen en kosten.

Wij doen dit door middel van specialistische dienstverlening en zetten daarin net dat stapje extra voor onze klanten. Wij streven ernaar om niet alleen op juridisch gebied van waarde te zijn, maar ook op het gebied van het welzijn van onze klanten en medewerkers. Door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en te faciliteren, creëren we een omgeving waarin zowel klanten als medewerkers kunnen gedijen.

Wie we zoeken

De Claassen medewerker

De medewerkers van Claassen Advocaten zijn de sleutel tot het succes. Zij zijn nieuwsgierig naar wat de klant belangrijk vindt, houden steeds een brede kijk op de zaak en passen hun advies aan op de behoeften van de klant. Zij werken proactief.

Alle medewerkers zorgen ervoor dat de klanten ons goed kunnen bereiken en er met hen gecommuniceerd wordt in begrijpelijke taal. Ook zijn zij eerlijk over de kansen en de kosten en gericht op het vinden van praktische oplossingen voor de klant.

Teamgerichte aanpak

Solliciteer direct

Bij Claassen Advocaten geloven wij in een teamgerichte aanpak

Collega’s werken met elkaar samen alsook met andere professionals binnen ons netwerk. Dit om zo de beste resultaten voor onze klanten te bereiken. Een goed team levert ook een werkplek op waar mensen met plezier werken. Hier staan de deuren open voor een praatje of overleg, wordt er maandelijks geborreld, wordt er jaarlijks een uitstapje georganiseerd en luiden we het nieuwe jaar in met een gezellig diner.

Claassen Advocaten is altijd in ontwikkeling net als de rechtsgebieden waarbinnen we werken. Dat betekent dat we investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Dat kan een juridische verdieping zijn om een specialistisch niveau te bereiken, maar ook coaching van de persoon zelf.

Ben jij die office professional, student stagiaire/ juridisch medewerker, advocaat-stagiaire of advocaat die zich herkent in de Claassen medewerker?

Neem dan vooral contact met ons op.
Dit kan door je cv met een korte toelichting te mailen naar Sacha Ruijs, sruijs@claassenadvocaten.nl.

Of solliciteer direct online via het sollicitatieformulier

Solliciteer direct

Onze Mensen

Solliciteer direct

Ben jij die office professional, student stagiaire/ juridisch medewerker, advocaat-stagiaire of advocaat die zich herkent in de Claassen medewerker?

Neem dan vooral contact met ons op.
Dit kan door onderstaande formulier in te vullen of door te mailen naar Sacha Ruijs, sruijs@claassenadvocaten.nl.

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova
Claassen Advocaten