Over ons

Bij Claassen Advocaten houden we van eerlijkheid en duidelijkheid

Dat begint al bij onze kennismaking, tijdens een eerste gratis en vrijblijvend gesprek. Wij leven ons in uw zaak in en zijn heel open eerlijk over uw kansen. Hoe zou het verloop van uw zaak zijn als we gaan procederen? Zijn de kansen er niet, dan nemen we uw zaak niet aan. Zelfs al zouden wij er als advocaten prima aan kunnen verdienen. Wij vinden eerlijkheid in onze relatie met u belangrijker.

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

Gratis kennismaken

Heeft u als ondernemer een juridisch probleem of heeft u behoefte aan een sparringpartner, ook op langere termijn? Loopt u in uw privéleven aan tegen juridische vragen? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaken

Over ons

Onze mensen verdiepen zich in uw situatie en wat u nodig heeft. Duidelijkheid scheppen in een onzekere situatie heeft onze prioriteit. Wij communiceren in een begrijpelijke taal, net als u. Tenslotte zijn ook maar gewoon mensen. Wij leggen uit wat we voor u doen en geven steeds een raming van de bijbehorende kosten. Als hiervan afgeweken wordt, waarschuwen we u op tijd. Ook biedt ons advocatenkantoor een alternatief voor factureren op uurbasis, zodat u weet waar u op kunt rekenen. Bijvoorbeeld via een vast tarief of maximumtarief, een abonnement voor bepaalde dienstverlening, een lager tarief voor standaardadvies, en ons gebruikelijk tarief voor gespecialiseerd juridisch advies.

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, vastgoed- en huurrecht, insolventierecht, personen- en familierecht en erfrecht.

Advocaten voor ondernemers

Als advocaten voor ondernemers weten wij door onze vak- en sectorkennis wat er bij u speelt en anticiperen hierop. Wij verzorgen regelmatig seminars over actuele juridische thema’s. Als ondernemer bent u door ons lidmaatschap van de Advocaten Unie altijd verzekerd van alle benodigde juridische expertise. Wij verdiepen ons in wat u nodig heeft en ontzorgen u: specifieke aanvullende expertise kopen wij in dit netwerk voor u in. Hierbij houden wij de regie in handen en blijven uw vaste aanspreekpunt. Elke advocaat doet waar hij of zij het beste in is. Zo voorkomen we dubbele werkzaamheden en kosten.

Leg uw vraag aan ons voor

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!
Wij leggen u uit hoe we werken
En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten