Rik Sieben
Advocaat ondernemingsrecht

“Als advocaat en specialist in het ondernemingsrecht breng ik uw zaken het liefst grondig op orde aan de voorkant. Mijn hulp beperkt zich niet tot het opmaken en aanpassen van algemene voorwaarden en/of overeenkomsten. Welke ondernemingsvormen en/of samenwerkingsvorm kiest u bijvoorbeeld? Waar moet u rekening mee houden en welke zaken moeten eenduidig vastgelegd worden? Door de juiste vragen te stellen, komen we samen tot de antwoorden passend bij uw manier van ondernemen. Mocht er dan onverhoopt binnen uw organisatie toch iets gebeuren, dan is de oplossing ook sneller gevonden. Zo behoudt iedereen een goede nachtrust.”

rsieben@claassenadvocaten.nl

040-244 89 70

Mijn Linkedin-profiel

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

Rik Sieben

Daarnaast ben ik actief in de financieelrechtelijke praktijk, waarin ik ondernemers en particulieren op een pragmatische wijze bij sta in geschillen met financiële dienstverleners, zoals banken.

Naast mijn werk als advocaat ben ik tevens werkzaam als docent ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg. Hier deel ik mijn kennis en ervaring met jonge professionals.

Rik Sieben heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Rik Sieben

Specialist in ondernemingsrecht

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten