Sacha Ruijs-Kreté
Advocaat echtscheiding en erfrecht

Sacha Ruijs-Kreté

“Als advocaat en specialist in echtscheiding en erfrecht begeleid ik u om zelf door de bomen het bos weer te zien. Bij een echtscheiding moet veel geregeld worden; dat is vaak overweldigend. In zulke moeilijke situaties is het niet makkelijk om zelf mogelijke opties en scenario’s te zien. Ik schets deze voor u en hou u respectvol een spiegel voor: wat is het effect wanneer u een scenario kiest? Ik stel u vragen en kijk hierbij naar kleine stapjes die u kunt zetten, op weg naar uw doel. Wat is er nu nodig, waar liggen uw prioriteiten? Ik ga hierbij heel oplossingsgericht te werk. Samen doorlopen we het traject, waarbij u op mij mag leunen, op weg naar een nieuwe toekomst.”

“In moeilijke situaties schets ik mogelijke scenario’s en opties voor u. Samen doorlopen we dit traject, waarbij u op mij mag leunen.”

sruijs@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

Sacha Ruijs-Kreté

“In mijn werk als advocaat bij echtscheiding en erfrecht neem ik graag de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Ook ben ik goed bereikbaar als u tussendoor vragen heeft, zodat u daarmee niet rond hoeft te blijven lopen. Vaak kan ik u eenvoudig geruststellen of een kwestie snel ophelderen. Als mediator zorg ik ervoor dat u en uw partner in harmonie uit elkaar gaan. Dat is ontzettend belangrijk om opnieuw te kunnen beginnen. En ook fijner voor eventuele kinderen die in het spel zijn.”

Specialist in echtscheiding en erfrecht

Sacha Ruijs-Kreté staat u graag bij als advocaat en specialist in echtscheiding en erfrecht. Zij is lid en regiocoördinator van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), en daarnaast is Sacha een MfN-registermediator.

Sacha Ruijs-Kreté is bestuurslid van Claassen Advocaten BV.

Zaken van Sacha Ruijs-Kreté

Waarvoor kunt u bij Sacha Ruijs-Kreté terecht? We geven u enkele voorbeelden: het treffen van een regeling voor de kinderen, het berekenen van de legitieme portie van een onterfd kind of mediation bij echtscheiding.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Sacha Ruijs-Kreté heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Personen- en familierecht

–      Erfrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Sacha Ruijs-Kreté

Specialist in echtscheiding en erfrecht

 

 

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten