Laura Warbroek
Advocaat - familierecht

Laura Warbroek

“Als advocaat familierecht, jeugdrecht en erfrecht ondersteun ik u in deze moeilijke periode door uw vragen rondom een van deze thema’s te beantwoorden, met u mee te denken over mogelijke opties, u te adviseren en indien noodzakelijk voor u te procederen. Ook wanneer uw zaak internationale aspecten heeft, kan ik u adviseren.”

lwarbroek@claassenadvocaten.nl

040-244 89 70

Mijn Linkedin-profiel

 

SPECIALISME

Laura Warbroek

“Als u deze tekst leest, bevindt u zich vermoedelijk in een moeilijke periode in uw leven: u gaat scheiden of uw relatie wordt verbroken, u heeft uw kind niet kunnen erkennen en/of geen omgang met uw kind maar wil dat wel graag, u bent erachter gekomen dat u niet de biologisch vader bent van uw kind, u maakt zich juist zorgen om de ontwikkeling van uw kind en wenst een beschermingsmaatregel, u heeft een conflict met de andere ouder/voogd of met uw kind en wil een bijzondere curator laten benoemen of u heeft onlangs iemand in uw familie verloren en moet deze nalatenschap afwikkelen.”

Betrokken bij uw zaak

Als er kinderen betrokken zijn bij uw zaak, is het voor mij erg belangrijk om voor ogen te houden welk effect uw geschil en/of uw wens heeft op de kinderen. Het belang van de kinderen staat bij mij hoog in het vaandel en ik zal u dan ook respectvol wijzen op de gevolgen voor hen.

Omdat familie-, maar ook jeugd- en erfrechtkwesties doorgaans emotionele aangelegenheden zijn, ben ik vanzelfsprekend oprecht geïnteresseerd in de emotionele kant van uw juridische kwestie. Ik ben betrokken bij uw zaak, maar ook eerlijk over uw kansen en de kosten, zodat u weet waar u aan toe bent.
Logischerwijs is het voor mij daarom belangrijk dat voor u duidelijk is waarom ik tot een bepaald advies ben gekomen.

Leg uw vraag voor aan Laura Warbroek

Specialist in familierecht en jeugdrecht

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten