Laura Warbroek
Advocaat - familierecht

Laura Warbroek

“Iedere situatie is uniek en dat geldt ook voor iedere persoon in/en/of ieder gezin. Ik geloof sterk in persoonlijke aandacht en maatwerk. Laten we samen werken aan een juridische oplossing die niet alleen recht doet aan jouw situatie maar ook aan wat jou uniek maakt.”

 

lwarbroek@claassenadvocaten.nl

040-244 89 70

Mijn Linkedin-profiel

 

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

SPECIALISME

  • Personen- en familierecht
  • Jeugdrecht

Laura Warbroek

“Ik kijk naar de mensen achter het juridische vraagstuk. Ik ben open-minded; binnen mijn praktijk mogen personen zijn wie zij zijn en is alles bespreekbaar. Ik heb daarover geen oordeel. Of dat nu gaat over het vormgeven van jouw identiteit, het modern vormgeven van ouderschap of een echtscheiding waarbij een huisdier een belangrijke rol heeft binnen het gezin, samen zetten we stappen naar een juridische realiteit die recht doet aan wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Dat doe ik door een luisterend oor te bieden. Daarbij helpt het dat ik van nature nieuwsgierig van aard ben. We bespreken vervolgens hoe de finishlijn er volgens jou uitziet en maken samen een route van het startpunt naar die finishlijn.”

Betrokken bij uw zaak

Bij (echt)scheiding help ik je bij de overgang van de oude gezinssituatie naar een nieuwe. Daarbij is er aandacht voor elk gezinslid, inclusief (stief)kinderen en huisdieren. Mijn focus ligt daarbij – naast hetgeen juridisch geregeld dient te worden – op het behoud van relaties, zelfs na scheiding.

Als er kinderen bij jouw situatie betrokken zijn, houd ik nauwlettend in de gaten welk effect jouw geschil en/of wens op hen heeft. Het welzijn van de kinderen staat bij mij voorop, en ik zal je daarom respectvol wijzen op de mogelijke gevolgen voor hen.

Oud-cliënten beschrijven mij als ‘iemand die gewoon zichzelf is zodat jij je ook vrij voelt om gewoon jezelf te zijn’, eigentijds, nieuwsgierig, enthousiast, betrouwbaar en een dierenvriend.

Leg uw vraag voor aan Laura Warbroek

Specialist in familierecht en jeugdrecht

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten