Insolventie

Advocaten gespecialiseerd in insolventierecht

Als advocaten gespecialiseerd in insolventierecht staan wij u graag bij wanneer uw bedrijf kampt met (tijdelijke) financiële problemen en u te maken heeft met een (dreigend) faillissement of surseance van betaling. Bij voorkeur geven wij u in een zo vroeg mogelijk stadium advies. Ook voeren wij eventueel een procedure voor u als insolventierechtadvocaten.

Gespecialiseerde advocaten

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

Over Claassen Advocaten

  • Alle kennis onder één dak
  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Eerlijk over uw kans van slagen
  • Eerlijk over kosten & aanpak: uurtarief zegt niets, het gaat om het aantal uur en waarvoor
  • Kennismaking altijd vrijblijvend en gratis
  • Kunnen wij u niet helpen? Dan verwijzen wij u door.
  • Advocaten zijn allen gespecialiseerd

Insolventie

Insolventierechtadvocaten

Wanneer u niet meer aan uw geldelijke verplichtingen kunt voldoen, hoeft dat niet per se het einde van uw onderneming te betekenen. Vaak zijn er nog mogelijkheden genoeg, zo is onze ervaring als insolventierechtadvocaten. De schade kan beperkt worden door het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen. Hiertoe werken wij als advocaten bij insolventie regelmatig samen met externe deskundigen, zoals accountants en financiële adviseurs. Is een faillissement onvermijdelijk, dan adviseren wij u zodanig dat u persoonlijk buiten schot blijft. Ook helpen wij u voorbereiden op een faillissement, door een plan van doorstart.

Kennismaken met onze advocaten insolventierecht

Heeft u als ondernemer te maken met een (dreigend) faillissement of surseance van betaling? Neemt u contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend en vertrouwelijk kennismakingsgesprek met onze advocaat die gespecialiseerd is in insolventierecht.

Gratis kennismakingsgesprek

|

“Persoonlijk, betrokken, deskundig”

Mijn ervaring met Claasen Advocaten is zeer positief. Ze nemen de tijd voor je, geven duidelijk advies, weten waar ze het over hebben en zijn betrokken. Het contact was persoonlijk en heb ik als zeer prettig ervaren. Op mail of telefoon werd altijd snel gereageerd. Ook tijdens de uiteindelijke rechtszitting(en) voelde ik me gesteund en sterk door de duidelijke uitleg en begeleiding. Kortom niets dan lof!

Tanja, Valkenswaard

 

|

“Geweldig eindresultaat”

Ontzettend goed geholpen door mr. van Beukering. Dreigde mijn huis kwijt te raken door een hele hoge partneralimentatie omdat de hypotheek gewijzigd moest worden. Door goede ideeën en onderhandelen van mr. van Beukering toch gelukt om de partneralimentatie drastisch te verlagen. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

André 

Wij stellen aan u voor

Onze gespecialiseerde advocaten

Leg uw vraag aan ons voor

Wij geven binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:45 -17:15

Bezoekadres

Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven
Route

Claassen Advocaten