Eugène Ong
Advocaat ondernemingsrecht

Eugène Ong

“Als advocaat en specialist in ondernemingsrecht weet ik dat voor u als mkb-ondernemer de zakelijke afloop telt. Wat kost het u, en vooral: wat kan ik u helpen besparen? Mijn taak als ondernemingsrechtadvocaat is dat ik het probleem voor u transparant maak. Dat betekent dat ik soms ‘advocaat van de duivel’ ben, zodat voor u helder is wat uw juridische positie is. U wilt als ondernemer dat er een einde komt aan het conflict. In de praktijk kiezen mijn klanten dan vaak voor een deal. Ik zorg ervoor dat een oplossing kosten bespaart of voorkom het risico dat de rechter anders beslist.”

eugene ong advocaat

“Voor u als ondernemer telt de zakelijke afloop. Wat kost het u, en vooral: wat kan ik u helpen besparen? ”

ongsg@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

Eugène Ong

“Ik hou als ondernemingsrechtadvocaat een luchtige kijk op zaken en schets u een helder beeld van procedures. Om goed te kunnen sturen, is uw inbreng van alle relevante informatie essentieel. Vaak is snelheid geboden in het werk als ondernemingsrechtadvocaat: elke seconde kan geld kosten. Binnen Claassen Advocaten opereer ik ook als een soort juridische huisarts. Krijg ik een dossier in handen dat ik niet zelf kan of wil behandelen, dan betrek ik er onmiddellijk de juiste collega bij.”

Specialist in ondernemingsrecht

Eugène is bestuurslid van Claassen Advocaten BV. Hij is lid van de Vereniging van Incasso Advocaten (VIA) en participeert in meerdere ondernemersnetwerken. Eugène  staat u graag bij als advocaat en specialist in ondernemingsrecht.

Voorbeeldzaken van Eugène Ong

De zaken die Eugène behandelt, omvatten allerlei aspecten van het ondernemingsrecht. Van huurbeëindigingsproblemen tot het bijstaan van een aandeelhouder en van incasso geldvordering tot beëindiging en ontvlechting van VOF.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten

Eugène Ong heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Algemene praktijk (Burgerlijk recht)

–      Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Eugène Ong

Specialist in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en insolventierecht

 

 

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten