Dag van het Erfrecht

Op vrijdag 22 maart is het de Dag van het Erfrecht. In het kader hiervan kunt u bij ons op kantoor de hele week terecht voor een gratis en vrijblijvend advies over testamenten en de (afwikkeling van) nalatenschappen.

Dag van het Erfrecht

Wanneer een naaste overlijdt, breekt er vaak een emotionele periode aan. Naast veel emoties brengt een overlijden ook juridische en financiële consequenties met zich mee. Hoe moeilijk het ook is, er zullen zaken geregeld moeten worden zoals de afwikkeling van de nalatenschap. Door gespannen familieverhoudingen en moeizame communicatie, kan deze afwikkeling gecompliceerd zijn en zorgen met zich meebrengen.

Inloopspreekuur

Van maandag 18 maart tot en met vrijdag 22 maart 2019 kunt u iedere ochtend van 9:30 – 12:30 uur vrijblijvend en kosteloos uw vragen bespreken tijdens een adviesgesprek van dertig minuten met een van onze erfrechtadvocaten. U kunt de hele week zonder afspraak langskomen. Het kan zijn dat u even moet wachten. Wilt u dit voorkomen? Meldt u zich van tevoren aan en geef hierbij aan hoe laat u bij ons kunt zijn. U kunt dit doen door te bellen naar 040-2448970.

Mocht u in het bezit zijn van de volgende stukken, dan is het fijn om deze tijdens het gesprek mee te nemen:

U krijgt tijdens het gesprek direct antwoord op uw vraag. Is dit niet mogelijk, dan maken we een afspraak voor een vervolggesprek op een van de dagen erna. Is er verdere juridisch ondersteuning nodig? Dan kunnen wij met u een plan van aanpak opstellen en afspraken met u maken over de kosten daarvan.

Let op: het erfrecht kent veel regels en korte termijnen waarbinnen u aanspraak moet maken op uw rechten. Loopt u tegen een erfrechtelijk probleem aan, wacht dan niet langer en kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag verder!

 

Dit nieuwsbericht is misschien niet meer up to date. Voor de huidige informatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

Iedere woensdag

Kosteloos ontslagspreekuur

Voor werknemers

Iedere donderdag

Kosteloos scheidingsspreekuur

Voor iedereen

Het laatste nieuws direct ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen.

Aangesloten bij / partners

Nova
Claassen Advocaten