Scheidingsadvocaat Eindhoven

Op zoek naar een goede scheidingsadvocaat in Eindhoven?

Gaat u scheiden? Bij een scheiding komt er veel op u af. Wanneer u en uw ex-partner het niet eens kunnen worden over de voorwaarden, dan zijn wij er om u te ondersteunen en adviseren.

Claassen Advocaten zorgt voor een deskundige begeleiding van uw scheidingsproces en helpt u om orde in de chaos te scheppen. Dit doen we door de vragen en problemen waar u mee zit af te bakenen tot overzichtelijke stukjes. Vervolgens bekijken we op welke manier we u juridisch kunnen ondersteunen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in.

Plan een gratis afspraak in

Nova

Werkwijze echtscheiding advocaat Eindhoven

Wilt u meer informatie over het verloop van een echtscheidingsprocedure? Hoe scheiden precies in zijn werk gaat, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Wij ondersteunen u en bieden juridische hulp bij het volgende:

Scheidingsadvocaat Eindhoven

Echtscheidingsmediation of een overlegscheiding

Er zijn verschillende manieren om tot een echtscheiding te komen. Kiest u voor een gerechtelijke procedure waarbij u en uw echtgenoot allebei een eigen advocaat in de arm nemen?

Of vindt u het belangrijk om samen in meer overleg en harmonie tot afspraken te komen? Het liefst zonder tussenkomst van een rechter? Wanneer dit het geval is, dan kunt u voor mediation of een overlegscheiding kiezen.

Bij mediation fungeert de mediation advocaat als onafhankelijke derde.

Bij een overlegscheiding heeft iedere partner een eigen advocaat. Het gesprek wordt gevoerd onder leiding van een coach.

REVIEW: Fantastische advocaat
Ik werd bij mijn scheiding geadviseerd door advocaat Pui Ling. Ze heeft dit pijnlijke proces op een ongelooflijke manier aangepakt, altijd met haar beste advies, geduld om met me te praten om me de nodige begeleiding te geven en om zo snel mogelijk af te ronden met mijn ex-man. Zij loste het op een goede manier op, altijd op zoek naar de snelste en meest beknopte optie. Hoewel het een moeilijk proces was, zorgde ze ervoor dat alles op de beste manier geregeld was, zodat ik zo snel mogelijk was geregeld. Zeer dankbaar voor haar en haar assistent Heidi.
Anya uit Eindhoven

Kiest u voor Claassen echtscheidingsadvocaten in Eindhoven?

Naast de keuze voor een manier van scheiden die bij uw situatie past, wilt u ook een advocatenkantoor kiezen waar u zich goed bij voelt.

Lid van de vFAS
Claassen Advocaten heeft verschillende advocaten in Eindhoven in dienst die lid zijn van de vFAS. De vFAS is een door de Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging op het gebied van echtscheiding, alimentatie en familierecht.

Veel ervaring en verstand van juridische zaken
Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring als echtscheidingsadvocaat en voelen aan wat u nodig heeft. Qua afspraken, maar ook qua betrokkenheid. Tijdens uw echtscheiding treden zij op als uw raadgever en adviseur.

Wij zijn tevreden, als we u hebben kunnen helpen
Wij zijn pas tevreden wanneer uw belangen en die van uw minderjarige kinderen veiliggesteld zijn.

Betrouwbaar, modern en eerlijk
Zo beschrijven onze cliënten ons.

Helder en begrijpelijk
Wanneer we juridisch stukken aan u moeten voorleggen, vertalen we deze altijd naar een voor u begrijpelijke taal.

Kom in contact met onze professionele echtscheidingsadvocaten in Eindhoven

Neem vrijblijvend contact met Claassen Advocaten op voor een eerlijk adviesgesprek over de mogelijkheden en kosten in uw situatie.

Plan een gratis afspraak in

Wij stellen aan u voor

Onze gespecialiseerde advocaten

Leg uw vraag aan ons voor

Wij geven binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:45 -17:15

Bezoekadres

Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven

Postbus 831
5600 AV Eindhoven
Route

Claassen Advocaten