Catharina Onderzoeksfonds

Als bedrijf zijn wij er van doordrongen dat we midden in de samenleving staan. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons daarom een tweede natuur. We houden permanent rekening met de impact van onze acties op mens, milieu en samenleving. Maar we willen meer. De maatschappij geeft ons veel en we willen ook iets significants terugdoen. In het Catharina Onderzoeksfonds hebben we de ideale manier gevonden om deze ambitie te vervullen.

Catharina Onderzoeksfonds

Het Onderzoeksfonds van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven is in 2015 opgericht om medisch wetenschappelijk onderzoek te stimuleren en financieel te ondersteunen. Het Catharina is een topklinisch ziekenhuis, dat voorop loopt op onder andere het gebied van hart- en vaatzorg en oncologie. Het ziekenhuis is voortdurend op zoek naar nieuwe wegen om zorg nog beter en veiliger te maken. Maar om door te kunnen blijven innoveren is geld nodig en dat komt niet van de overheid.

Wij vinden daarom belangrijk om een bijdrage te leveren aan een regionaal fonds, dat zich inzet voor onderzoek naar kanker en hart- en vaatziekten. De resultaten daarvan worden meteen door vertaald naar het bed van uw en onze naasten! Want helaas kennen we allemaal wel iemand met kanker of hart- en vaat problemen. Daarom zeggen wij met trots:

Wij steunen het Catharina Onderzoeksfonds!

 

Dit nieuwsbericht is misschien niet meer up to date. Voor de huidige informatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

Iedere woensdag

Kosteloos ontslagspreekuur

Voor werknemers

Iedere donderdag

Kosteloos scheidingsspreekuur

Voor iedereen

Het laatste nieuws direct ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen.

Aangesloten bij / partners

Nova
Claassen Advocaten