Scheidingsspreekuur

Iedere donderdag:

Gaat u scheiden (u bent getrouwd of woont samen) of bent u gescheiden en heeft u vragen over een scheiding, alimentatie of ouderschapsplan of een andere vraag voor of na de scheiding die u bezighoudt?
Tijdens ons vrijblijvende, kosteloze spreekuur kunt u deze bespreken met een van onze gespecialiseerde advocaten. Het spreekuur is elke donderdag van 9:30 – 12:30 uur op ons kantoor in Eindhoven.

Scheidingsspreekuur is kosteloos

Het scheidingsspreekuur zelf is kosteloos. Gaat uw probleem over een scheiding of de nasleep daarvan en is verdere juridisch ondersteuning nodig? Dan is het goed te weten dat wij u verder kunnen helpen en afspraken met u maken over de kosten daarvan. Voor zaken waarin onze werkzaamheden goed te overzien zijn, zoals bij een wijziging van alimentatie, kan dat een vaste prijs zijn. Als advocaten gespecialiseerd in familierecht spreken wij u graag tijdens het scheidingsspreekuur.

  • U kunt zonder afspraak langskomen. Het kan zijn dat u even moet wachten.
  • Wilt u voorkomen dat u moet wachten tijdens het spreekuur? Meldt u zich van tevoren aan en geef hierbij aan hoe laat u bij ons kunt zijn. U doet dit via het contactformulier.
  • Bij binnenkomst geeft u aan de receptioniste door:
    • Uw naam, uw (e-mail)adres en telefoonnummer
    • Uw vraag
  • Wij nemen maximaal dertig minuten de tijd om uw zaak juridisch te beoordelen. Dit doen we aan de hand van uw uitleg en eventuele gegevens die u meeneemt.
  • U krijgt tijdens het gesprek direct antwoord op uw vraag. Is dit niet mogelijk, dan maken we een afspraak voor een vervolggesprek op een van de dagen erna.

Contactgegevens

040 – 244 89 70
info@claassenadvocaten.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:45 -17:15

Bezoekadres

Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven
Route plannen
Parkeren bij ons kantoor

Postbus 831
5600 AV Eindhoven

KvK 68930003

Aangesloten bij / partners

Nova

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:45 -17:15

Bezoekadres

Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven
Route

Claassen Advocaten