Frank van der Kruis

Mijn vak gaat over mensen. Mensen die een probleem hebben en daar graag vanaf willen. Bijvoorbeeld: u hebt hard gewerkt, wat kapitaal opgebouwd en belegd in vastgoed. En nu hebt u een huurder die er een zooitje van maakt, of niet wil betalen. Ander voorbeeld: u laat een nieuw huis bouwen en halverwege de bouw gaat de aannemer failliet. Dit soort problemen los ik graag voor u op.

fvdkruis@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

SPECIALISME

Frank van der Kruis

Naast mijn werk hier, geef ik les aan de juridische hoge school in Tilburg en Den Bosch (Avans-Fontys). Daar doceer ik insolventierecht, beslag- en executierecht en burgerlijk procesrecht. Dat doe ik met veel plezier. Ik vind het mooi om jonge mensen kennis te laten maken met het vak.

Hier op kantoor ontmoeten doceren en de praktijk elkaar door de juridisch medewerkers die in opleiding zijn. Het spreekt me ook aan dat er weinig tot geen hiërarchie is op ons kantoor. Iedereen wordt als gelijke behandeld en ieders inbreng telt. Samen komen we tot de beste resultaten voor onze cliënten.

Frank van der Kruis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
  • Burgerlijk procesrecht
  • Huurrecht
  • Vastgoedrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Frank van der Kruis

Algemene praktijk / Burgerlijk procesrecht / Huurrecht /Vastgoedrecht


✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten