Eef Ong

Eef Ong

“Als advocaat verbintenissenrecht weet ik dat iedereen te maken kan krijgen met een juridisch conflict. Een gerechtelijke procedure kost echter veel tijd, geld en negatieve energie en is niet altijd de beste oplossing. Ik hanteer graag een praktische benadering van uw probleem of geschil. Met uw belangen centraal in het vizier onderhandel ik als het kan, en procedeer als het moet. Ik ben als advocaat verbintenissenrecht duidelijk over de kans van slagen, de mogelijkheden en de kosten. Zo kunt u een goede afweging maken welke weg u wilt bewandelen.”

“Met uw belangen centraal in het vizier onderhandel ik als het kan, en procedeer als het moet.”

eong@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

Eef Ong

“Ik leg mij toe op het civiele recht. Zowel wanneer u ondernemer bent in het midden- en kleinbedrijf als wanneer u particulier bent, kunt u bij mij terecht. En dat zorgt tegelijkertijd voor veel verschillende zaken. Een grote variëteit aan werkzaamheden, zaken en klanten: dat is wat mij trekt aan de advocatuur. Ook spreken de dynamiek en de rechtstreekse hulp die ik u kan verlenen mij zeer aan. Ik communiceer graag helder en duidelijk met u, zodat we beide weten waar we over praten.

Uw advocaat gespecialiseerd in verbintenissenrecht

Voordat Eef Ong advocaat werd, heeft zij veel juridische werkervaring opgedaan. Zo heeft zij bij een rechtsbijstandverzekeraar een aantal jaren juridisch werk verricht en was zij juridisch medewerker op een advocatenkantoor. Eef Ong staat u graag bij als advocaat verbintenissenrecht.

“Mijn juridische kennis gebruik ik op een creatieve manier in mijn zaken. Ik leef mij in uw situatie in en weet hoe ik uw tegenpartij moet benaderen om de relevante, juridische feiten op tafel te krijgen. Dat u zich bij mij gehoord voelt, vind ik belangrijk. Zo krijgen we de beste vertrouwensrelatie die nodig is om mijn werk voor u goed te doen.

Daarnaast ben ik graag eerlijk over uw kans van slagen. Mijn voorkeur gaat uit naar onderhandeling, omdat het sneller, beter en goedkoper is. Maar mocht het nodig zijn, ga ik de strijd voor u aan en zet ik alles op alles om u in het recht te stellen. Ik onderhandel als het kan, en procedeer als het moet.”

Voordeelzaken van Eef Ong

De zaken die ik behandel zijn heel verschillend van aard. Een aantal voorbeelden: opstellen van algemene voorwaarden, advisering m.b.t. beslagleggen, zakelijke incasso’s geldvordering en aanbieden van crediteurenakkoord.

 

Eef Ong heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Erfrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Eef Ong

Contractenrecht en consumentenrecht

 

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten