Annemarie Broers

Annemarie Broers

“Als advocaat familierecht kan ik u helpen bij uw echtscheiding en bij vragen die u daarna heeft, bijvoorbeeld over een wijziging van de zorgregeling of de alimentatie. Ook kan ik u beiden bijstaan als mediator. Bij een echtscheiding komt er een hoop op u af. Mijn doel is om ingewikkelde juridische problemen terug te brengen tot de kern en voor u begrijpelijk te maken. Hierbij vind ik het belangrijk om helder te communiceren en afspraken na te komen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”

“Ik vind het belangrijk om helder te communiceren en afspraken na te komen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”

abroers@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Annemarie Broers

Bij een echtscheiding komt er een hoop op u af. Mijn doel is om ingewikkelde juridische problemen terug te brengen tot de kern en voor u begrijpelijk te maken. Hierbij vind ik het belangrijk om helder te communiceren en afspraken na te komen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Betrokken familierechtadvocaat en mediator

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een oplossingsgerichte aanpak, waarbij ik zorgvuldig te werk ga en oog heb voor detail. Ik zie het als een uitdaging om orde te scheppen in chaotische situaties en uit te zoeken welke rechtsregels op een bepaalde situatie van toepassing zijn. Vervolgens zal ik op zoek gaan naar een praktische en werkbare oplossing. Hierbij staat uiteraard uw belang voorop. Daarnaast ben ik mij bewust van de kwetsbare positie van kinderen tijdens en na een echtscheiding. Daarom hecht ik ook veel waarde aan het belang van het kind.

Achtergrond

Annemarie Broers is werkzaam als advocaat en mediator bij Claassen Advocaten BV. Zij is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR) en aspirant-lid van de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Daarnaast is Annemarie Broers lid van JCI Eindhoven, een netwerkorganisatie voor jonge ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij.

Annemarie Broers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Annemarie Broers

Advocaat familierecht

 

 

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten