Titus Weller
Advocaat arbeidsrecht

Titus Weller

“Als advocaat en specialist in arbeidsrecht sta ik zowel werknemers als werkgevers bij. Hierdoor kan ik ook in uw zaak goed inschatten hoe de advocaat van de tegenpartij redeneert. Het liefst ga ik in een zo vroeg mogelijk stadium met u in gesprek, zodat ik tijdig kan bijsturen. Om als arbeidsrechtadvocaat een zaak uiterst nauwkeurig te onderzoeken en er een passende oplossing voor te vinden, vind ik samenwerking belangrijk. Ik vraag u om actief mee te denken en relevante informatie aan te reiken. Er zijn vaak veel meer oplossingen mogelijk dan wordt gedacht.”

“Ik stel vragen over dat wat u in alle eerlijkheid wilt. Daardoor kan ik u een keuze voorleggen, die u voorheen niet zag.”

tweller@claassenadvocaten.nl

040-244 89 70

Mijn Linkedin-profiel

 

Titus Weller

“Wat ik van cliënten terugkrijg, is dat zij mijn zorgvuldige aanpak waarderen. Net als het feit dat ik snel de vinger op de zere plek kan leggen. Los van de juridische aspecten stel ik vragen over dat wat u in alle eerlijkheid wilt. Daardoor kan ik u een keuze voorleggen, die u voorheen niet zag. Ik heb geleerd dat ik met mijn gezonde verstand en goed waarnemen prima kan beoordelen wat het ware probleem is. Deze eigenschap komt me ook goed van pas in de rechtbank: hier komt het aan op snel reageren op de wederpartij en soms juist op hetgeen niet wordt gezegd.”

Specialist arbeidsrecht

Titus is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Hij is ook bestuurslid bij de Vereniging voor Arbeidsrechtadvocaten Den Bosch-Breda. Titus staat u als werknemer en werkgever graag bij als advocaat en specialist in arbeidsrecht.

Voorbeeldzaken van Titus

Titus behandelt zaken voor zowel werknemer als werkgever, een greep uit de behandelde zaken: ontslag op staande voet, WWZ-problemen, loonvorderingen en problemen met zieke werknemers.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten

Titus heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht

– Patiëntenrecht in psychiatrie

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Titus Weller

Specialist in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en insolventierecht

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten