Frank van der Kruis
Advocaat algemene praktijk

“Als advocaat en specialist in het insolventierecht, beslag- en executierecht, burgerlijk procesrecht en algemeen privaatrecht is mijn drijfveer een zaak tot een oplossing brengen. Dit betekent niet altijd een gang naar de rechter. Het echte probleem is de wereld uit geholpen als mijn klant en de tegenpartij, samen, tot een overeenkomst komen. Dit heeft vaak weinig met het recht te maken, maar wel met het vinden van een praktische oplossing voor beide partijen. Bijvoorbeeld, u laat een nieuw huis bouwen en halverwege de bouw gaat de aannemer failliet.  Of uw overeenkomst van opdracht blijkt een arbeidsovereenkomst te zijn. Wat nu? In alle gevallen omtrent dit soort situaties kunt u op mij bouwen.”

“Komt u er zelf niet meer uit, dan ben ik u graag van dienst met een reële inschatting van uw zaak, denk aan uw (proces)kansen, kosten en looptijd. Uitgangspunt is zacht op de persoon en hard op de inhoud.”

fvdkruis@claassenadvocaten.nl

040-244 89 70

Mijn Linkedin-profiel

 

Aangesloten bij onderstaande kwaliteitsregisters van mediators en advocaten verenigingen

Nova

SPECIALISME

  • Algemene praktijk
  • Burgerlijk procesrecht

Frank van der Kruis

“Naast mijn werk bij Claassen Advocaten geef ik les op de Juridische Hogeschool in Tilburg en ’s-Hertogenbosch (Avans-Fontys). Sinds 2014 doceer ik insolventierecht, beslag- en executierecht en burgerlijk procesrecht. Dat doe ik nog altijd met veel plezier. Mijn studenten zijn immers de toekomst van het vak en hen opleiden tot jurist geeft mij voldoening.

Hier op kantoor ontmoeten doceren en de praktijk elkaar door de juridisch medewerkers die in opleiding zijn. Het spreekt me ook aan dat er weinig tot geen hiërarchie is op ons kantoor. Iedereen wordt als gelijke behandeld en ieders inbreng telt. Samen komen we tot de beste resultaten voor onze cliënten.”

Frank van der Kruis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
  • Burgerlijk procesrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Frank van der Kruis

Specialist in de algemene praktijk en burgerlijk procesrecht

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten