Advocaat Nuenen

Advocaat in Nuenen gezocht?

Bent u op zoek naar een advocaat in Nuenen (tussen Eindhoven en Helmond)? Claassen Advocaten is een advocatenkantoor in Eindhoven, Brabant. Het is ongeveer twintig minuten rijden van Nuenen naar Claassen Advocaten in Eindhoven. 

We richten ons zowel op ondernemers als op particulieren en staan u bij in uw specifieke zaak.

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we na hoe we u verder kunnen helpen en geven we u inzicht in de aanpak, de kans van slagen en de kosten. 

Plan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw advocaat in Nuenen in. 

Gratis kennismakingsgesprek

Nova

Kies voor de eerlijke aanpak van Claassen Advocaten

Ons advocatenkantoor in Nuenen houdt van een eerlijke en duidelijke aanpak. Wanneer we kennismaken, zult u dit al snel merken. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek geeft u ons inzicht in uw situatie. 

Wij denken vervolgens volop met u mee, maar zullen ook open zijn over de kans van slagen. We leven ons in hoe het verloop van de zaak zou zijn als we gaan procederen. Zien we geen kansen, dan nemen we uw zaak ook niet aan. Zelfs al zouden we er als advocaten aan kunnen verdienen. Wij vinden eerlijkheid in onze relatie met u belangrijker. 

Advocaat Nuenen

Specialismen advocatenkantoor Nuenen

Bij ons advocatenkantoor kunt u terecht bij advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Denk aan:

Bent u op zoek naar een advocaat in één van de bovenstaande rechtsgebieden? Schroom dan niet contact met ons te zoeken. 

Duidelijkheid over tarieven

Wij bieden u duidelijkheid over onze communicatie en tarieven. We leggen u exact uit wat we voor u doen en geven u een passend kostenoverzicht. Als we hiervan afwijken, vertellen we u dat op tijd. Ook biedt ons advocatenkantoor een alternatief voor factureren op uurbasis, zodat u weet waar u op kunt rekenen. Bijvoorbeeld via een vast tarief of maximumtarief, een abonnement voor bepaalde dienstverlening, een lager tarief voor standaardadvies, en een hoger tarief voor gespecialiseerd juridisch advies.

Waarmee mogen we u helpen?

Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in of stel uw vraag direct online aan ons.

Gratis kennismakingsgesprek

Leg uw vraag aan ons voor

Wij geven binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:45 -17:15

Bezoekadres

Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven

Postbus 831
5600 AV Eindhoven
Route

Claassen Advocaten