Advocaat in Helmond gezocht?

Advocaat in Helmond gezocht?

Bent u op zoek naar een advocaat in Helmond die naar u luistert en u bijstaat bij uw specifieke zaak?

Claassen Advocaten is een advocatenkantoor in Eindhoven. Wij zijn vlakbij Helmond gesitueerd en we richten ons zowel op ondernemers als op particulieren.

Wij gaan graag met u het gesprek aan. U vertelt ons tegen welk probleem u aanloopt en wij geven u eerlijk inzicht in de aanpak, de kans van slagen en de kosten.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in.

Gratis kennismakingsgesprek

Nova

Specialismen advocatenkantoor Helmond

Bij ons advocatenkantoor kunt u terecht bij advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Denk aan:

Bent u op zoek naar een scheidingsadvocaat in Helmond of een familierecht advocaat in Helmond? Of naar een advocaat in één van de andere genoemde rechtsgebieden? Neem contact met ons op.

Advocaat in Helmond gezocht?

Advocatenkantoor in Helmond met een eerlijke en duidelijk aanpak

Als advocatenkantoor in de buurt van Helmond houden we van een eerlijke en duidelijke aanpak. Wanneer we kennismaken, zult u dit al snel merken. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek schetst u de situatie waar u in zit. Wij denken mee over de beste oplossing voor uw situatie. We geven u echter wel een eerlijk advies. Dat wil zeggen dat als we geen kansen zien in het procederen van de zaak, dat we de zaak dan ook niet aannemen. Hierin zijn we écht eerlijk naar u toe. Wanneer we wel kansen zien, dan kiezen we samen met u een gedegen aanpak. We zijn altijd duidelijk over werkzaamheden en tarieven. We geven een duidelijke uitleg van waar we mee bezig zijn. Ook over de kosten zijn we ten alle tijde transparant.

Op zoek naar een advocaat in Helmond? Plan een kennismakingsgesprek in

Zoekt u een advocatenkantoor in Helmond? Wij luisteren naar uw wensen en zijn u graag van dienst.

Laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in of stel uw vraag direct online aan ons.

Gratis kennismakingsgesprek

Leg uw vraag aan ons voor

Wij geven binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:45 -17:15

Bezoekadres

Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven

Postbus 831
5600 AV Eindhoven
Route

Claassen Advocaten