Advocaat in Eindhoven

Op zoek naar een advocaat in Eindhoven?

Bent u op zoek naar een advocaat in Eindhoven die u kan bijstaan, adviseert, de tijd voor u neemt met de juiste aandacht voor ‘de mens achter het geschil’ en u op uw gemak stelt?

Claassen Advocaten is een advocatenkantoor dat in Eindhoven gevestigd is en zich zowel richt op ondernemers als particulieren.

Op een laagdrempelige en toegankelijke manier gaan wij met u het gesprek aan. Hierbij geven we eerlijk inzicht in onze aanpak, de kosten en de kans van slagen.

Wij plannen graag vrijblijvend en geheel gratis een kennismakingsgesprek met u in.

Gratis kennismakingsgesprek

Nova

Specialismen van ons advocatenkantoor in Eindhoven

Bij Claassen Advocaten hebben we alle kennis onder één dak verzameld. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Advocaat in Eindhoven

Wat maakt Claassen Advocaten in Eindhoven uniek?

Als advocatenkantoor in Eindhoven houden we van een eerlijke en duidelijke aanpak, waarbij begrip en empathie centraal staan. Wanneer we kennismaken, zult u dit al snel merken. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek geeft u ons inzicht in uw situatie.

Wij denken vervolgens volop met u mee in heldere taal, maar zullen ook eerlijk zijn over uw kansen. Wij spenderen niet onnodig veel tijd aan onhaalbare doelen. We leven ons in hoe het verloop van de zaak zou zijn als we gaan procederen. Zien we geen kansen, dan nemen we uw zaak ook niet aan. Zelfs al zouden we er als advocaten aan kunnen verdienen. Wij vinden eerlijkheid in onze relatie met u belangrijker.

REVIEW: Goede, persoonlijke en adequate hulp
Persoonlijke en adequate hulp in een lastige situatie.
Brigitte uit Eindhoven

Tarieven advocatenkantoor in Eindhoven

Wij bieden u duidelijkheid over onze communicatie en tarieven. We leggen u precies uit wat we voor u doen en geven u een overzicht in de kosten die daarbij komen kijken.

Als hiervan afgeweken wordt, waarschuwen we u op tijd. Ook biedt ons advocatenkantoor een alternatief voor factureren op uurbasis, zodat u weet waar u op kunt rekenen. Bijvoorbeeld via een vast tarief of maximumtarief, een abonnement voor bepaalde dienstverlening, een lager tarief voor standaardadvies, en een hoger tarief voor gespecialiseerd juridisch advies.

Waarmee kunnen we u helpen?

We horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn. Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in of stel uw vraag direct online aan ons.

Gratis kennismakingsgesprek

Leg uw vraag aan ons voor

Wij geven binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:45 -17:15

Bezoekadres

Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven

Postbus 831
5600 AV Eindhoven
Route

Claassen Advocaten