VEILIGHEIDSMAATREGELEN IN VERBAND MET CORONAVIRUS

Beste relatie,

De specialisten van Claassen Advocaten willen u op elk moment van dienst zijn. Op dit moment vraagt de gezondheid van u en van onze medewerkers echter bijzondere zorg. Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, hebben wij onze medewerkers geadviseerd om voorlopig zoveel mogelijk thuis te werken. Dit heeft geen gevolgen voor de telefonische bereikbaarheid van ons kantoor en onze medewerkers. Wij staan gewoon voor u klaar. Ons kantoor is, zoals gebruikelijk, geopend tussen 08:45 en 17:15 uur.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN IN VERBAND MET CORONAVIRUS

Als u ons op ons kantoor bezoekt, gaan wij ervan uit dat u dat alleen doet als u niet twijfelt aan uw eigen gezondheid. Hetzelfde kunt u verwachten van onze medewerkers.

Bij binnenkomst zullen we geen handen schudden en vragen wij u uw handen te wassen of uw handen op andere wijze te ontsmetten.

Wij ontvangen u in een spreekkamer waarin ruimte is om voldoende afstand van elkaar te houden tijdens het gesprek.

Blijft u liever thuis, dan maken we een afspraak voor een gesprek via telefoon of gebruiken we een medium om te beeldbellen.

Wij vertrouwen erop dat u als klant ons veiligheidsprotocol en de richtlijnen van het RIVM respecteert en in acht neemt om de gezondheid van uzelf en onze medewerkers te waarborgen.

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande maatregelen dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen: 040 – 2448970 of info@claassenadvocaten.nl

Iedere woensdag

Kosteloos ontslagspreekuur

Voor werknemers

Iedere donderdag

Kosteloos scheidingsspreekuur

Voor iedereen

Het laatste nieuws direct ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen.

|
Claassen Advocaten